Mahu Beli Emas 916 Murah ? Jom baca ..
Tuesday, May 7, 2013 | 5:38 PM | 3 Ice Cream[s]

Assalamualaikum and annyeong uolss ....
Anda berminat mahu beli emas 916 dengan harga mampu milik ?
Yess , di Emas Nafiz Online laa tempatnye :D
Kedai online nie kakak aku punye , jadi aku cuma tolong dia mem'promote'kan sajer .. hehe ..

Kat Emas Nafiz Online nie kebanyakannya semua yang mampu milik punya .
Ofcourse laa yang ringan-ringan kan .
No wonder laa kalau bakal student ipt macam aku nie pun dah jadi kemaruk nak kumpul emas banyak-banyak . Hehe . *terover pulakk ^^
Lagipun harga emas kan sekarang tengah murah-murah tau . 
So korang buatlah keputusan yang bijak okayy ..
Aku rasa tak rugi kot beli then simpan sebab perlaburan emas nie memang takkan kalis INFLASI .

Korang boleh order jer design camne yang korang suke .
Yang berat , yang ringan , yang simple , yang awesome .
Semua ada .
Ye laa kan , lain orang lain laa citarasa dia .

Jika anda berminat boleh usha-usha dahulu di page Emas Nafiz Online .
Facebook : Emas Nafiz
Page : Emas Nafiz Online (joined Facebook 28 April 2013)
Phone No : 019-9807988 (Mas)

Untuk pengatahuan anda semua ,
Emas Nafiz Online akan sentiasa mengupdate emas terbaru dari semasa ke semasa .
Jadi , jangan lepaskan peluang yer  :D

Untuk meyakinkan korang lagi , sila tengok gambar di bawah okay :)



Nie adalah sebahagian barangan kemas di Emas Nafiz .

Rantai tangan Italy 16.5cm dan 17cm
Loket love berjaring , size medium .
Rantai tangan budak , 13.5cm 
Untuk melihat lebih banyak gambar jemput laa terjah ke facebook Emas Nafiz dan Emas Nafiz Online yer .
Actually , buat masa sekarang lebih banyak gambar di facebook Emas Nafiz berbanding di page Emas Nafiz Online kerana page tersebut baru sahaja ditubuhkan . Sekian ..


Opss , one more one more !
Jangan lupa like page Emas Nafiz Online dan add Emas Nafiz sekali yaa :)
Terima kasih .


p/s : Terima kasih kerana sudi membaca dan rajin-rajinlah tinggalkan komen ya ..
Maaf juga atas penggunaan 'aku' bagi yang lebih dewasa :)

Assalamualaikum ..